9. FOTOGRAFSKI DORUČAK

9. FOTOGRAFSKI DORUČAK

NASLOVNA 2

U organizaciji TZO Baška održat će se 30. 4. Photo & Hike vikendom u sklopu kojega je i drugi po redu festival cvijeća Baška rožica. Ovo je prilika da se prijave fotografi i da u subotu 30. 4. sudjeluju u ovoj akciji snimajući kulturne i prirodne ljepote Baške i okolnog ambijenta. Za prijavljene autore bit će osiguran besplatan doručak i ručak u Baški.

Ograničen je broj sudionika popis se radi po redoslijedu stizanja prijava. Kada se popuni broj zaključuje se lista i obavješatavaju se svi prijavljeni koji su na listi putnika i oni koji nisu uspjeli ući na listu. Autori sami osiguravaju prijevoz.

Sastanak prijavljenih autora je u subotu u 8,45 minuta u hotelu,restoranu Forza gdje ćemo doručkovati. Spomenuti restoran nalazi se u blizini autobusne stanice i vidikovca. Nakon doručka kreće se prema hotelu Korintija i u restoranu Fontana predavanje o mrgarima održat će predsjednica Udruge Baški sinjali gđa Branka Polonijo.

Nakon predavanja  kreće se prema mrgarima ili koji žele ostaju u šetnji i fotografiranju u Baški i okolnim ambijentima.

Ručak je oko 15,00 sati.

Završetak rada i povratak kući je po dogovoru.

Ovdje preuzmi prijavnicu

Izložba najboljih fotografija nastalih na ovom Fotografskom doručku bit će u galeriji Zvonimir u Baški 14.10 – 16.10. 2016.

Za sudjelovanje na doručku i izložbi plaća se kotizacija 50 kn i uplaćuje se na račun Fotosaveza PGŽ

Erste banka IBAN HR6524020061100657082. S naznakom za Fotografski doručak

Komentari su zatvoreni.